Вишнівецька громада в пошуках оригінальних ідей до Бюджету для громадян

23 червня 2018, 18:28

Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети!" в рамках програми USAID DOBRE розпочало реалізацію проекту «Доброчесні громади». Вишнівецька громада вперше приймає участь у проекті.

Під час сесії «Бюджет для громадян» спеціалісти громади почули інформацію про унаочнений бюджет, про варіанти, форми його створення та випуску. Грандіозних концептуальних новинок і кроків під час зустрічі винайдено не було, однак заступник сільського голови Віталій Рись запевнив експерта проекту Миколу Орлова у тому, що найближчим часом загальні риси Концепції набудуть своїх індивідуальних особливостей.

До речі, перед сільською радою на подвір’ї, є якісний інформаційний стенд, де розміщена актуальна інформація в т.ч проект змін до тарифів тощо.

Проект «Доброчесні громади» реалізується громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комʼюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма USAID DOBRE спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %