В Києві стартував Національний форум «Громадянське суспільство та публічні фінанси»

18 жовтня 2016, 15:07

18 жовтня в м. Київ стартував Національний форум «Громадянське суспільство та публічні фінанси» - унікальний майданчик для обміну досвідом, пошуку партнерів, представлення кращих практик, інновацій та стратегій в сфері впливу громадянського суспільства на прозорість, доброчесність та ефективність публічних фінансів.

Форум проводиться громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», Одеською обласною організацією ВГО КВУ, Фундацією «Відкрите суспільство» та у партнерстві з Фондом Східна Європа. Участь в роботі беруть провідні експерти в сфері публічних фінансів, представники профільних державних органів та місцевого самоврядування, донорських структур, лідери громадських організацій та журналісти.

ФОТО

У своєму вступному слові керівник першого відділу програм допомоги "Належне управління та демократизація" Представництва Європейського Союзу в Україні Мартін Клауке побажав учасникам форуму успішної роботи та відзначив, що тема публічних фінансів є дуже складною та дуже важливою.

Окрім того, радник з питань політики та громадянського суспільства Посольства Фінляндії в Україні Анссі Куллберг побажав Україні якнайшвидше досягти рівня, коли бюджетну політику повністю контролює саме суспільство.

ВІДЕО - ВСТУПНІ СЛОВА

Захід відбувається в рамках проекту «Громадянське суспільство та медіа за прозорі місцеві бюджети!», що реалізується громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», Одеською обласною організацією ВГО КВУ в партнерстві з Фундацією «Відкрите суспільство» за фінансування Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %