У Тараканівській ОТГ оприлюднили звіти про роботу закладів освіти

05 серпня 2020, 11:00

Тараканівська ОТГ оприлюднила на офіційному сайті звіти про діяльність закладів освіти, які відтепер можна вивчати та аналізувати.

Як розповів експерт Громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!" Микола Орлов, вже за тиждень у громаді заплановано проведення тренінгу для Піклувальної ради навчального закладу та тих, кому цікава тема галузі освіти та паптисипації в ній - у рамках проєкту Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині.

"Одним із блоків тренінгу буде презентація результатів оцінювання бюджетної прозорості та приклади звітності закладів освіти перед громадськістю. Не секрет, що є вимоги профільного освітянського закону щодо цього, проте не всі і не всюди його дотримуються. Тараканівська громада на випередження і дуже вчасно та публічно оприлюднила звіти про діяльність закладів освіти, які можна безпосередньо використати під час тренінгу та з'ясувати, що в них є, а чого бракує на думку самих членів піклувальної ради - батьків, освітянського менеджменту", - зауважив експерт.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %