У двох громадах-партнерках проєкту "Бюджетна партисипація від А до Я" ухвалили рішення про посилення бюджетної прозорості

11 квітня 2024, 9:24

Рокитнівська селищна рада (Рівненщина) і Полянська сільська рада (Закарпаття), які беруть участь у проєкті "Бюджетна партисипація від А до Я", що реалізується Громадським Партнерством "За прозорі місцеві бюджети"! за підтримки проєкту USAID "ГОВЕРЛА", ухвалили нормативно-правові акти задля посилення бюджетної прозорості.

У Рокитнівській громаді прийнято два рішення виконавчого комітету: про організацію роботи щодо розробки візуалізованої версії бюджету громади – Бюджету для громадян і про організацію роботи щодо збору пропозицій від громадян до проєкту бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2025 рік.

У Полянській громаді затверджено аналогічні розпорядження сільського голови Дрогобецький Іван - офіційна сторінка: про організацію роботи щодо збору пропозицій від громадян до проєкту бюджету на 2025 рік і про організацію роботи щодо розробки Бюджету для громадян.

Документи ухвалено за консультаційної підтримки експертів Партнерства.

Нагадаємо, що незабаром у громадах-партнерках розпочнуться інформаційні кампанії для місцевих жителів, в межах яких буде надано чимало цікавої й доступної інформації про використання бюджетних коштів, а також відбудеться збір пропозицій від громадян до бюджетів-2025.

Ця публікація створена Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети» в рамках проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %