Які пропозиції до бюджету подали мешканці Квасилова?

17 листопада 2017, 20:18

Одинадцять пропозицій до бюджету Квасилова на 2018 рік зібрали представники громадської організації «Новий Квасилів» від мешканців у рамках акції «Впливай на бюджет свого селища!», яка тривала в першій половині листопада.

Як розповів голова громадської організації «Новий Квасилів» Павло Дутко, пропозиції представники громади надавали впродовж кількох тижнів у паперовій та електронній формах:

– Ми вже опрацювали всі пропозиції і в найближчі дні передамо їх депутату Віктору Манжерану, який, у свою чергу, зареєструє відповідне звернення в Квасилівській селищній раді, аби усі побажання людей максимально врахувалися під час формування бюджету на 2018 рік.

Далі наводимо повний список пропозицій від квасилівчан, зібраних у рамках акції «Впливай на бюджет свого селища!»:

1. Ремонт дороги по вулиці Перспективній («Бетонка») від будинку по вулиці Молодіжній, 48, до автобусної зупинки «Квасилів-1». Автор: Небжицька Н.

2. Встановлення у під’їздах багатоповерхових будинків дверей з домофонами та електронним замком. Автори: Ковальчук Ю., Єременко І.

3. Ремонт проїжджої частини вулиць та тротуарів, оновлення дорожньої розмітки. Ділянки: центр (біля магазину «М’ясна хатка», «П’ятачок»), зупинка «Квасилів-1» (біля кафе «Маєток»). Автори: Ковальчук Ю., Єременко І.

4. Запровадження груп підтримки та психологічної допомоги алкозалежним. Створити альтернативу дозвіллю, що включає розпивання алкоголю: шахові клуби, спортивні осередки, велоспільноти. Автори: Ковальчук Ю., Єременко І.

5. Встановлення датчиків руху на ліхтарях вуличного освітлення, що допоможе економити на освітленні вулиць. Автори: Ковальчук Ю., Єременко І.

6. Обладнати комунальний збір втор сировини у селищі, або забезпечити приїзд такого пересувного пункту раз на тиждень. Автори: Ковальчук Ю., Єременко І.

7. Встановлення додаткових смітників на вулицях, таких, як ті, що знаходяться біля магазинів та на автобусних зупинках. Автор: Бакай Д.

8. Освітлення центрального дитячого майданчика в районі дев’ятиповерхівок та встановлення на цьому місці спортивного інвентарю для громадського користування. Автор: Бакай Д.

9. Ремонт дорожнього покриття двору будинку по Молодіжній, 40 (усунення ям, баюр, організація водовідведення). Автор: Орлюк В.

10. Стерилізація усіх бродячих тварин у Квасилові. Автор: Регнер І.

11. Облаштування тренажерного залу і майданчиків для занять спортом. Автор: Назарук В.

Акція «Впливай на бюджет своєї громади!» проводиться учасниками Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» одночасно в  різних регіонах України. Місією Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» є створення умов для ефективного формування та використання місцевих бюджетів в інтересах громад шляхом підвищення доброчесності, прозорості бюджетного процесу та забезпечення участі громадян у ньому. Наразі до складу Партнерства входять 39 громадських організацій та ЗМІ з 17 областей України. Діяльність Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» координує Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України»

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %