Чому навіть один голос може вплинути на місцевий бюджет

11 жовтня 2017, 13:44

Липень 2016 року, у місті триває збір пропозиції до міського бюджету на 2017 рік. До мене ПІДХОДИТЬ пані Наталя і починає розповідати довгу історію про те, чому навколо адміністрації вже все заасфальтували, а от ділянку вулиці від РДА до СБУ ніяк не відремонтують.

Я ЗАПРОПОНУВАВ викласти свою ПРОПОЗИЦІЮ у письмовому вигляді на анкеті.пропозиції ремонту дороги

Зібрані пропозиції були відсортовані, описані і ПОДАНІ депутатам міської ради для розгляду від імені громадського об’єднання, яке ці пропозиції від пересічних мешканців і збирало.

До місцевих програм і планів на 2017 рік ця пропозиція ПОТРАПИЛА, про що міська рада НАПИСАЛА  у відповідь, оскільки пропозиція була подана ПУБЛІЧНО і у письмовому вигляді.пропозиції враховані

Ця дорога була ЗРОБЛЕНА.

Все почалося із того, що пані Наталія не пройшла повз намету і залишила свою пропозицію. Відтепер голос 1 людини на початку (+процесу адвокатування, залучення депутатів) зробив благо для десятків людей які на цій вулиці живуть.

Навіть один голос виявився важливим. Із виділених слів складіть правильний алгоритм громадської активності в результаті якої ваша ідея стане реальністю!

Микола Орлов, експерт  із питань місцевих бюджетів

відремонтована дорога

на фото та сама вулиця, жовтень 2017

ДЖЕРЕЛО

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %