Відбулася організаційна зустріч щодо старту проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я»

20 листопада 2023, 12:32
Експерти та експертки Громадського Партнерства "За прозорі місцеві бюджети!" 16-18 листопада зібралися в Одесі, аби спланувати реалізацію проєкту в 20 громадах "Бюджетна партисипація від А до Я" у межах Проєкту USAID "ГОВЕРЛА".
Під час зустрічі обговорили робочий план проєкту, комунікаційну складову, методологію реалізації ключових змістовних компонентів проєкту, впровадження дієвих інструментів бюджетної партисипації тощо.
Вже незабаром фахівці й фахівчині Партнерства розпочнуть стартові візити до громад, де проведуть ознайомчі зустрічі, проаналізують ситуацію у сфері бюджетної прозорості, спланують роботу з представниками й представницями громад.
Нагадаємо, що двадцять громад з шести областей України пройшли конкурсний відбір на участь у проєкті «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізує Громадське Партнерство «За прозорі місцеві бюджети!» у межах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
Учасницями проєкту стали Боратинська, Вишнівська, Рожищенська, Локачинська громади з Волині; Ємiльчинська й Тетерівська громади з Житомирщини; Ясінянська, Полянська, Великобичківська, Горінчівська, Іршавська громади із Закарпаття; Жовківська громада з Львівщини; Арцизька, Южненська і Білгород-Дністровська громади з Одещини; Здолбунівська, Острозька, Рокитнівська, Радивилівська та Білокриницька громади з Рівненщини.
Ця публікація створена Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети» в рамках проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.
Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %