Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів або що може програмно-цільовий метод

22 січня 2019, 12:37

Відеоролик з такою назвою презентують експерти Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та дніпровська студія «Діалектика» в рамках підготовки перших «Загальноміських громадських слухань з питань ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві 2017-19 рр.», що відбудуться об 11:00 26 січня 2019 року у сесійному залі міськради.

Громадські аудитори з Києва, Миколаєва, Херсону, Северодонецьку разом з «мультяшною родиною» пана Петра та Марічки запрошують активних та розумних громадян скористатись можливостями ПЦМ для лікування хвороб ефективності та прозорості місцевого бюджетного процесу, що виявлено громадською експертизою у ряді об’єднаних громад та обласних центрів Миколаївщини, Херсонщини, Дніпровщини та Луганщини.

Стаття з підсумками круглого столу організаційного комітету слухань   

Разом ми допоможемо перейти органам місцевого самоврядування від утримання місцевого господарства до відповідних управлінських дій задля корисних громаді результатів за розумні ціну.

Нагадуємо, що підставами для проведення громадських слухань є колективне звернення 13 інституцій громадянського суспільства від 26.09.2018 о що на офіційному Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада» . Слухання проводяться за принципом мовчазної згоди.

Відео підготовлено в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4 областей України» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Мета проекту: запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %