В Острозькій громаді ухвалили два розпорядження для посилення бюджетної прозорості

27 березня 2024, 8:40

В Острозькій міській раді (Рівненська область), яка бере участь у проєкті "Бюджетна партисипація від А до Я", що реалізується Громадським Партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за підтримки проєкту USAID "ГОВЕРЛА", прийнято два розпорядження міського голови, метою яких є посилення бюджетної прозорості в громаді.

Розпорядженням "Про організацію роботи щодо збору пропозицій від громадян до проєкту бюджету Острозької міської територіальної громади на 2025 рік та прогнозу бюджету на 2026-2027 роки" затверджено План заходів щодо організації інформаційної компанії по збору пропозицій від громадян. Він, зокрема, передбачає розробку форми для подачі пропозицій, проведення інформаційної кампанії для жителів громади, зустріч з молоддю громади тощо.

Згідно з розпорядженням "Про організацію роботи щодо розробки візуальної версії бюджету громади – Бюджету для громадян Острозької міської територіальної громади", фінансовому управлінню доручено організувати роботу з розробки Бюджету для громадян, який також планується презентувати жителям громади.

Документи ухвалено за консультаційної підтримки експертів Партнерства.

Ця публікація створена Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети» в рамках проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %