В Дніпрі обговорять відкритість місцевого бюджету як інструменту протидії корупції на локальному рівні

25 травня 2016, 15:15

«27» травня 2016 року об 11:00 у приміщенні ЦПГКІ "Тамариск", що за адресою: м. Дніпро, пр. Кірова 22, відбудеться круглий стіл "Відкритість місцевого бюджету як інструмент протидії корупції на локальному рівні".

Організаторами круглого столу є ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики», ГО «Інститут Громадської Експертизи» та ЦПГКІ «Тамариск». 

Даний круглий стіл проводиться в рамках ініціативи "Громадянське суспільство та ЗМІ — за прозорі місцеві бюджети!",  що виконується Одеською обласною організацією "Комітету виборців України",  Фундації "Відкрите суспільство» та громадським партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за фінансової підтримки Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні".

Під час заходу відбудеться громадське обговорення результатів аналізу та моніторингу відкритості бюджетного процесу у Дніпровській міській раді, виявлення проблемних питань та вироблення рекомендацій з удосконалення як процесу розробки місцевого бюджету, виконання та звітування за участю громадян. Зокрема, свої доповіді представлять:
Андреєв Олексій, голова Дніпровської обласної громадської організації "Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики".

Юхно Валерія, аналітик Дніпровської обласної громадської організації "Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики".

Літвінов Олексій, виконавчий директор громадської організації "Інститут Громадської Експертизи".

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.

Реєстрація на захід за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1CtM1h9Ar3G31CH7N3NV1whBWZgk1e3-F8w5GlUmbwzM/viewform?c=0&w=1 

Контактна інформація:

Андреєв Олексій, (066) 77-66-456, dcecrp@i.ua, www.dcecrp.ho.ua

Ця публікація була підготовлена в рамках реалізації проекту "Громадський моніторинг прозорості використання коштів місцевого бюджету м. Дніпропетровська", який реалізується ДОГО "ДКЕЦРП" в рамках ініціативи "Громадянське суспільство та ЗМІ — за прозорі місцеві бюджети!",  що виконується Одеською обласною організацією "Комітету виборців України",  Фундації "Відкрите суспільство" та громадським партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за фінансової підтримки Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні."

 

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %