У Дніпропетровському офісі проекту DOBRE відбулася перша презентаційна зустріч із головою Покровської ОТГ

20 липня 2017, 20:54

20 липня у Дніпропетровському офісі проекту DOBRE відбулася перша презентаційна зустріч експерта Громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!" Олексія Андреєва із головою Покровської селищної ОТГ Спажевою Світланою Анатоліївною.

Під час зустрічі були презентовані зміст проекту та усіх його складових – тренінгу для членів громади та запровадження не менше двох з дев’яти антикорупційних інструментів на рівні громади. Завдяки зустрічі експерт ознайомився із упровадженими в громаді антикорупційними інструментами, а також були визначені потреби у запровадженні нових інструментів. Особливу зацікавленість керівництва Покровської селищної ОТГ викликала можливість спільної розробки нових інструментів, які наразі відсутні у громаді.

В ході зустрічі була досягнута домовленість щодо організації відбору учасників для проведення дводенного тренінгу та окреслено перелік антикорупційних інструментів для подальшої розробки.

Олексій Андреєв проінформував голову Покровської селищної ОТГ Спажеву Світлану Анатоліївну про діяльність Громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!", а також презентував основні аналітичні продукти.

Цей захід відбувся за програмою навчання та наставництва для громадян "Запобігання корупції в об'єднаних територіальних громадах", що реалізується Громадським партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %