У Дніпрі обговорять, як зробити відкритим місцевий бюджет для громади

06 липня 2016, 11:15

7 липня о 13:00 у приміщенні ЦПГКІ "Тамариск", що за адресою: м. Дніпро, пр. Кірова 22, відбудеться круглий стіл "Як зробити відкритим місцевий бюджет для громади".

Організаторами круглого столу є ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики», ГО «Інститут Громадської Експертизи» та ЦПГКІ «Тамариск».

Даний круглий стіл проводиться в рамках ініціативи "Громадянське суспільство та ЗМІ — за прозорі місцеві бюджети!", що виконується Одеською обласною організацією "Комітету виборців України", Фундації "Відкрите суспільство» та громадським партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за фінансової підтримки Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні".

Під час заходу відбудеться громадське обговорення результатів повторного моніторингу відкритості бюджетного процесу у Дніпропетровській міській раді, виявлених проблемних питань та підготовлених експертами рекомендацій із забезпечення відкритості процесу розробки місцевого бюджету для громадян. Зокрема, свої доповіді представлять:

Андреєв Олексій, голова Дніпропетровської обласної громадської організації "Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики".

Юхно Валерія, аналітик Дніпропетровської обласної громадської організації "Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики".

Літвінов Олексій, виконавчий директор громадської організації "Інститут Громадської Експертизи".

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти, посадові особи місцевого самоврядування та всі зацікавлені особи.

Контактна інформація:
Андреєв Олексій, (066) 77-66-456, dcecrp@i.ua, www.dcecrp.ho.ua

Ця публікація була підготовлена в рамках реалізації проекту "Громадський моніторинг прозорості використання коштів місцевого бюджету м. Дніпропетровська", який реалізується ДОГО "ДКЕЦРП" в рамках ініціативи "Громадянське суспільство та ЗМІ — за прозорі місцеві бюджети!", що виконується Одеською обласною організацією "Комітету виборців України", Фундації "Відкрите суспільство" та громадським партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за фінансової підтримки Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні."

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %