У Черкасах оглянули зупинки за майже 75 тис грн

06 травня 2016, 14:55

Фото: Артур Чемирис/"Фейсбук"

149 черкаських зупинок планують передати на баланс КП "ЧЕЛУАШ", попередньо здійснивши оцінку. Оцінка зупинок громадського транспорту обійшлася місту у 74,5 тис. грн.

Прикметно, що договір із ПП "АЖІО.", яке здійснювало оцінку зупинок, Черкаська міська рада підписала 21 квітня, тоді як акт складений вже наступного дня – 22 квітня. Як підприємці могли оцінити 149 зупинок за 1 день, видання ІнфоМІСТ поцікавилося у департаменті житлово-комунального господарства.

За словами начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка, роботи з оцінки майна велися довше, адже розпочалися ще на етапі укладання договору. Тоді як дата укладання договору залежить від дати реєстрації в казначействі.

– Ще на етапі укладання договору до зупинок виїжджали спеціалісти, аби сфотографувати і оцінити. А вже після укладення договору залишається лише оформити і надрукувати звіт, – пояснює процедуру Отрешко.

Варто зазначити, що ТОВ "АЖІО", засновники якого спільні із ПП "АЖІО.",  оцінювало техніку КП "ЧЕЛУАШ" перед продажем на аукціоні та квартири, які придбала ОДА та передала учасникам АТО та їхнім родинам. Стосовно цих двох справ наразі ведеться кримінальне провадження. Згідно рішень суду правоохоронні органи мають право доступу до документів із можливим правом вилучення.

ДЖЕРЕЛО

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %