Ще чотири розпорядження для прозорості бюджетного процесу: робота у громадах-партнерках триває

19 квітня 2024, 9:01

Громади-учасниці проєкту "Бюджетна партисипація від А до Я" продовжують удосконалювати свою систему нормативно-правових актів, аби бюджетний процес ставав прозорішим і зрозумілішим для жителів.

Нещодавно Радивилівська міська рада і Локачинська селищна рада у межах проєкту, що реалізується Громадським Партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за підтримки проєкту USAID "ГОВЕРЛА" ухвалили по два розпорядження: про розробку Бюджетів для громадян і про організацію роботи щодо збору пропозицій від громадян до проєктів бюджетів територіальних громад на 2025 рік.

У Радивилівській громаді відбулася зустріч експерта проєкту Миколи Орлова з фахівцями фінансового відділу та контактною особою проєкту від громади. Під час зустрічі обговорили і практично доопрацювали проєкт розпорядження міського голови щодо інформаційної кампанії та збору пропозицій до бюджету.

Документи ухвалено за консультаційної підтримки експертів Партнерства.

Уже зовсім скоро у громадах-партнерках стартує інформаційна кампанія про бюджетні процеси в громадах, а також відбудеться збір пропозицій від громадян до бюджетів-2025.

Ця публікація створена Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети» в рамках проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %