Прозорий бюджет: Дніпропетровська облдержадміністрація запустила онлайн-карту витрат на ремонти

02 червня 2016, 19:08

Лікарні, дитсадки, школи та дороги. Все, що ремонтує та будує Дніпропетровська облдержадміністрація, відтепер можна побачити онлайн. На Дніпропетровщині створили електронну карту витрат обласних коштів на ремонти та будівництво. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Цьогоріч ми виділили з обласного бюджету 1,5 млрд. грн. на реконструкцію дитячих садків, шкіл, лікарень, будівництво водоводів та доріг. Для того, щоб кожен міг побачити, куди підуть гроші, ми разом з волонтерами розробили онлайн карту. На цю карту вноситься інформація про всі об’єкти, які ремонтуємо цьогоріч за кошти обласного бюджету», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Щодня на електронну карту http://openbudget.dp.gov.ua/ вносять нові об’єкти. Наразі їх вже більше 220. Це водоводи, дороги, дитячі садки, школи, лікарні, театри, спортивні зали тощо.

Усі об’єкти розділено за тематикою. Кожна з тем має своє позначення та фільтр. Щоб дізнатися інформацію про об’єкт, на нього достатньо натиснути мишкою. Після цього поруч з’являться дані – замовник робіт, їх вартість, початок та завершення, розробник проекту, технічний нагляд.

ДЖЕРЕЛО

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %