Могилівській ОТГ презентували проект «Запобігання корупції в об'єднаних територіальних громадах»

23 липня 2017, 16:01

21 липня у приміщенні Могилівської сільської ради відбулася перша презентаційна зустріч експерта Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» Олексія Андреєва із з головою Могилівської ОТГ – Дружко Валерієм Володимировичем. У зустрічі також взяла участь начальник відділу екології, земельних ресурсів, житлово-комунального господарства, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Могилівської ОТГ Сирота Вікторія Валеріївна.

Метою зустрічі була презентація проекту «Запобігання корупції в об'єднаних територіальних громадах», що реалізується Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!».

Олексій Андреєв розповів про основні етапи реалізації проекту, представив основні роздаткові матеріали учасників тренінгу. В ході зустрічі експерт ґрунтовно ознайомився із упровадженими в громаді антикорупційними інструментами, та їх ефективністю. Результатом зустрічі стало визначення найбільш перспективних антикорупційних інструментів для подальшого запровадження у Могилівській ОТГ.

Наприкінці зустрічі була досягнута домовленість щодо організації відбору учасників для проведення дводенного тренінгу та визначено дати проведення дводенного тренінгу.

Олексій Андреєв проінформував голову Могилівської ОТГ – Дружка Валерія Володимировича про діяльність Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!», а також презентував основні аналітичні продукти Партнерства.

Цей захід відбувся за програмою навчання та наставництва для громадян "Запобігання корупції в об'єднаних територіальних громадах", що реалізується Громадським партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %