Майже сто активістів з усієї України обговорили громадянське суспільство та публічні фінанси

19 жовтня 2016, 21:56

18-19 жовтня в м. Київ відбувся Національний форум «Громадянське суспільство та публічні фінанси» - унікальний майданчик для обміну досвідом, пошуку партнерів, представлення кращих практик, інновацій та стратегій в сфері впливу громадянського суспільства на прозорість, доброчесність та ефективність публічних фінансів.

В заході взяли участь майже сто представників НУО, журналістів та представників донорських організацій.
З вітальним словом до учасників форуму звернулися координатор Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» Анатолій Бойко; керівник першого відділу програм допомоги «Належне управління та демократизація» Представництва Європейського Союзу в Україні Мартін Клауке; радник з питань політики та громадянського суспільства Посольства Фінляндії в Україні Анссі Куллберг; президентка Фундації «Відкрите суспільство» Леся Шевченко та директор з програмної діяльності Громадської організації «Інтерньюз-Україна» Андрій Кулаков.

Окрім того активну участь в роботі форуму взяли Координатор сектору «Громадянське суспільство та ЗМІ» Представництва Європейського союзу в Україні Коломб де Мерсе; директор проекту USAID/ENGAGE Роланд Ковач; генеральний директор Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень В'ячеслав Зубенко та директор Програмної ініціативи «Демократична практика», Міжнародний фонд "Відродження" Олексій Орловський.

Форум проведено громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», Одеською обласною організацією ВГО КВУ, Фундацією «Відкрите суспільство» та у партнерстві з Фондом Східна Європа. Участь в роботі беруть провідні експерти в сфері публічних фінансів, представники профільних державних органів та місцевого самоврядування, донорських структур, лідери громадських організацій та журналісти.
Захід пройшов в рамках проекту «Громадянське суспільство та медіа за прозорі місцеві бюджети!», що реалізується громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», Одеською обласною організацією ВГО КВУ в партнерстві з Фундацією «Відкрите суспільство» за фінансування Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %