Експерти Партнерства надають консультації громадам в межах проєкту "Бюджетна партисипація від А до Я"

22 березня 2024, 9:34

У громадах-учасницях проєкту "Бюджетна партисипація від А до Я", що реалізується Громадським Партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за підтримки Проєкту USAID "ГОВЕРЛА", триває активна робота над втіленням інструментів бюджетної прозорості. 

Нещодавно у Білокриницькій громаді з візитом побувала експертка проєкту Марія Орлова. Спільно з фахівцями фінансової сфери громади обговорили стан підготовки матеріалів для дизайну Бюджету для громадян.

У Здолбунівській громаді відбувся публічний звіт головних розпорядників бюджетних коштів згідно з рекомендаціями, які були озвучені на тренінгу для представників ОМС і громадськості тренерками Партнерства Тетяною Романовою та Наталією Рибалко.

 

Те, як пройшов звіт, в.о начальниці фінуправління Світлана Прокопчук обговорила з експертом проєкту Миколою Орловим. Також фіналізували проєкт розпорядження міського голови щодо підготовки візуалізованого бюджету для громадян.

"Чим відрізняється співпраця з Партнерством «За прозорі місцеві бюджети"»? Тим, що незалежно від прізвища експерта і локації громади, при перетині одних із іншими завжди можна отримати слушну підказку, пораду, інформацію. Це примножує ефект результативності не лише проєкту, а й всієї консалтингової діяльності", - вважає експерт Партнерства Микола Орлов.

Візити та дистанційна робота з підтримки громад тривають.

Ця публікація створена Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети» в рамках проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %