Брошнів-Осадська ОТГ затвердила положення про опікунську раду при лікарні та наглядову раду при ліцеї

18 червня 2020, 12:05

Брошнів-Осадська ОТГ (Івано-Франківська область) затвердила положення про опікунську раду при місцевій лікарні та про наглядову раду при ліцеї.

"Прийняття положення про опікунську та наглядову ради трохи затяглось, депутатський корпус взяв певний час, аби вивчити це питання досконало, та й карантин вніс свої корективи. Однак, разом з тим, громада мала час на підготовку відповідних документів. І 12 червня депутатский корпус проголосував за ці положення, що буде новим кроком у впровадженні антикорупційних заходів у громаді", - розповіла експертка Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети!" Светлана Гудь.

За словами експертки, робота цих рад дасть змогу більш ефективно здійснювати бюджетні витрати у сфері освіти та медицини, враховуючи потреби жителів.

"Діяльність таких рад є взаємодією між органами влади та громадянами, а також розподілом відповідальності. І головне, що розробка положень проводилась спільно з громадою, з урахуванням побажань та зауважень всіх, хто долучився до процесу", - підкреслила С. Гудь.

Царичанська 85,3 %
Широківська 62,7 %
Баштанська 59,5 %
Лановецька 59,1 %
Васильківська 58,3 %
Показати ще
Петриківка 19,8 %
Золотопотіцька 18,8 %
Любецька 17,9 %
Білоберізька 17,6 %
Хотинська 5,5 %